Prikbord

Nieuws & agenda

werkzaamheden speelplaats (5)

Er wordt nog steeds hard gewerkt aan ons nieuwe schoolplein. Met de dag zien we dat we steeds een stapje dichterbij het uiteindelijk prachtige eindresultaat komen. De contouren worden steeds duidelijker zichtbaar en voorzichtig kunnen we een eerste stukje nieuw plein in gebruik gaan nemen komende week. Alle werkzaamheden vragen op dit moment veel flexibiliteit van iedereen die betrokken is bij onze school. Het is geweldig om te zien hoe leerlingen, leerkrachten, ouders en medewerkers van de TSO en BSO samen de schouders zetten onder deze ongemakkelijke periode. Aan het einde zijn we dat straks snel weer vergeten, dan hoeven we alleen nog maar te genieten van de uitdagende speelmogelijkheden die het nieuwe plein te bieden zal hebben. 

werkzaamheden speelplaats (5)werkzaamheden speelplaats (5)werkzaamheden speelplaats (5)werkzaamheden speelplaats (5)werkzaamheden speelplaats (5)werkzaamheden speelplaats (5)

28 septemberLees verder
Werkzaamheden speelplaats (4)

Inmiddels zijn we weer een paar dagen verder en het werk schiet goed op. Bij het benedenplein is al een gedeelte bestraat. De boom, speelhuisje en de muur zijn inmiddels ook verwijderd. De nieuwe contouren zijn steeds meer zichtbaar. 

 

werkzaamheden speelplaats (4)werkzaamheden speelplaats (4)

 

werkzaamheden speelplaats (4)werkzaamheden speelplaats (4)

werkzaamheden speelplaats (4)werkzaamheden speelplaats (4)

26 septemberLees verder
Werkzaamhedenspeelplaats (3)

Wederom een korte update (3). Op dit moment zijn de grondverzetwerkzaamheden bezig op een klein gedeelte van de speelplaats. De contouren beginnen langzaam zichtbaar te worden. We kijken uit naar de volgende fase!

 

Update speelplaats (3)Update speelplaats (3)

19 septemberLees verder
Werkzaamheden speelplaats (2)

Middels een kleine update (2), willen wij u op de hoogte houden over de vorderingen op de speelplaats. Inmiddels zijn de werkzaamheden rondom de afwatering voltooid en wordt de kleine speelplaats (bij MIK) opengebroken en opgepakt. Het speeltoestel is inmiddels ook al weg. Wordt vervolgd...

 

werkzaamheden (2)werkzaamheden (2)

werkzaamheden (2)

12 septemberLees verder
Werkzaamheden speelplaats

Middels een kleine update, willen wij u op de hoogte houden over de vorderingen op de speelplaats. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de afwatering van de speelplaats. Iets wat op den duur niet zichtbaar is, maar wel erg belangrijk.

 

Werkzaamheden speelplaats (1)Werkzaamheden speelplaats (1)

Werkzaamheden speelplaats (1)Werkzaamheden speelplaats (1)

7 septemberLees verder
Welkom op school..!

Welkom op school..!Welkom op school..!

Aanstaande maandag, 5 september 2022, start het nieuwe schooljaar. Onlangs hebben alle ouders een mail ontvangen met daarin informatie die bij de start van het nieuwe schooljaar belangrijk is. Maar..., wij willen eerst onze leerlingen (weer) welkom heten bij de start van het nieuwe schooljaar! We gaan er samen een mooi en inspirerend schooljaar van maken! Een hele fijn eerste schooldag gewenst namens alle leerkrachten en directie van onze school!!

 

(bron foto: Terug naar school | Lufkin ISD)

 

 

4 septemberLees verder
Kerstactie 2021

Beste leerlingen en ouders,

 

Alle leerlingen hebben deelgenomen aan de kerstactie op school door het maken van een mooi werkstuk. Voor het werkstuk van de leerlingen hebben de ouders een kleine donatie gegeven. Deze donaties samen heeft de school geschonken aan de stichting Stille Armen, Maastricht. Hieronder een mail van de stichting en enkele foto's. Iedereen heel veel dank voor de donaties en inzet!!

 

kerstpakketten actiekerstpakketten actie

 

kerstpakketten actiekerstpakketten actie

Beste Donateur,
 
Dankzij uw bijdrage hebben wij op 21 december j.l. 1250 kerstpakketten kunnen bezorgen bij meer dan 2650 gezinsleden. Een fantastisch en dankbaar resultaat ! 

Op veel plaatsen werden onze vrijwilligers met open armen ontvangen en waren de reacties ontroerend en hartverwarmend. 
De pakketten zijn tussen 13.00 en 19.00 uur bezorgd door 90 vrijwilligers; een flink karwei zeker wat betreft de logistiek. Maar het is weer gelukt…dit jaar voor de 90 ste keer !

U stelde ons daartoe in staat en daarvoor zijn wij - en onze klanten - u zeer dankbaar en wij hopen dat wij deze mooie actie ook volgend jaar weer kunnen uitvoeren. 
Wij wensen u een voorspoedig en in alle opzichten gezond en vrolijk 2022 !


Met vriendelijke groet, 
Bestuur Stichting Stille Armen Maastricht 

Harrie Beaumont, voorzitter
Maaike Walters, secretaris
Paul Knols, penningmeester

9 januariLees verder
Schoolzone...

schoolzone bs. St. Pieter

 

Rondom de school heeft de gemeente Maastricht in samenwerkingen met ROVL en de school, enige tijd geleden een schoolzone ingesteld. Het doel van een schoolzone, is het veilig inrichten van de schoolomgeving. Met name voor onze leerlingen en de ouders. Veel jongere kinderen zijn kwetsbare verkeersdeelnemers en door het instellen van een schoolzone wil je dat de leerlingen veilig kunnen oversteken. Eerder hebben wij onze ouders hierop gewezen. Geregeld worden auto's rondom de school geparkeerd om de leerlingen te brengen. Zo ook op de Bergweg, bij de hoofdingang. Hierdoor ontstaan vaak onveilige situaties. Graag willen wij alle ouders vragen, om de schoolzone zo veilig mogelijk te houden. Breng, als het even kan, uw kind te voet of op de fiets naar school. Mocht u toch met de auto komen, parkeer dan (iets) verder zodat alle leerlingen met hun ouders ongehinderd en veilig kunnen oversteken. Alvast dank voor uw medewerking!

 

12 novemberLees verder
Verlichtingsactie...

 

verlichtingsactie

De donkere dagen komen er weer aan. Het wordt vroeger donker en later licht. Hoog tijd om de verlichting van de fiets van uw kind goed te controleren op de werkening ervan. Vaak zijn de batterijen leeg of misschien het lampje defect. Een controle kan het verschil betekenen tussen veilig fietsen door het verkeer en een gevaarlijke situatie... Dus: controleer goed de verlichting van de fiets van uw kind dus zorgvuldig. Immers, we willen toch allemaal dat onze kinderen veilig deelnemen aan het verkeer? Meer weten? Klik hier.

 

12 novemberLees verder
Kalender
Herfstvakantie
24 oktoberLees verder
Studiedag, 1-8 VRIJ
6 decemberLees verder
12 uur school uit
23 decemberLees verder
Kerstvakantie
26 decemberLees verder
Studiedag, 1-8 VRIJ
26 januariLees verder
12 uur school uit
17 februariLees verder
Carnavalsvakantie
20 februariLees verder
Studiedag, 1-8 VRIJ
1 maartLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren