Prikbord

Nieuws & agenda

werkzaamheden speelplaats (13)

Zoals u op de foto's kunt zien, zijn de werkzaamheden van de speelplaats zo goed als afgerond. De speelplaats beneden is zo goed als klaar. De beplanting volgt nog. Binnenkort zal de volledig nieuwe speelplaats in gebruik worden genomen door de leerlingen. We wensen alle leerlingen heel veel plezier op deze super mooie speelplaats!

 

werkzaamheden speelplaats (13)werkzaamheden speelplaats (13)

werkzaamheden speelplaats (13)werkzaamheden speelplaats (13)

7 decemberLees verder
werkzaamheden speelplaats (12)

Een kleine update. Inmiddels krijgt de onderste speelplaats ook steeds meer vorm. De glijbaan, tribune andere speeltoestellen zijn geplaatst. De bestrating is al aangelegd en komende week wordt het kunstgras gelegd. 

 

werkzaamheden speelplaats (12)werkzaamheden speelplaats (12)

 

werkzaamheden speelplaats (12)werkzaamheden speelplaats (12)

25 novemberLees verder
werkzaamheden speelplaats (11)

Even een kleine update over de kleine speelplaats. Inmiddels zijn de afwateringssystemen aangelegd, en wordt begonnen met het aanleggen van de bestrating. Het werk vordert gestaag en we zien uit naar de nieuwe velden.

 

werkzaamheden speelplaats (11)werkzaamheden speelplaats (11)

werkzaamheden speelplaats (11)werkzaamheden speelplaats (11)

9 novemberLees verder
werkzaamheden speelplaats (10)

Op dit moment wordt er aan de speelplaats beneden gewerkt. Eerst zal een nieuwe afwatering aangelegd. Deels is dit al gebeurd en daarna begint het opbouwen. De velden boven hebben inmiddels hun vaste vorm al aangenomen en zijn super mooi geworden!

 

werkzaamheden speelplaats (10)werkzaamheden speelplaats (10)

4 novemberLees verder
Verlichting: AAN!

De tijd van dit seizoen brengt met zich mee, dat we in het verkeer méér zichtbaar moeten zijn. Dan doen we onder andere door het zorgen voor goede verlichting op de fiets. Goede verlichting is noodzakelijk, ook op de fietsen van de leerlingen. Daarnaast zijn de reflectoren achter op de fiets en in de banden, verplicht. Een reflector voor is zeker een must, dan word je daar ook gezien. Tot slot de kleding: vaak wordt er donkere kleding gedragen op de fiets. Dan zou er een reflecterend hesje gedragen kunnen worden zodat de fietser opvalt. En zeker bij kinderen: laat je zien in deze donkere dagen!

 

Laat je zien in het donker!!Hierdoor kun je opvallen in het donker.

Laat je zien!!Laat je zien!!

4 novemberLees verder
werkzaamheden speelplaats (9)

In de herfstvakantie is veel gedaan..., mede door het zachte weer. Hierdoor zijn de werkzaamheden opgeschoten en zijn de contouren duidelijk zichtbaar. Momenteel wordt de speelplaats beneden aangepakt en opgebroken. 

 

werkzaamheden speelplaats (9)werkzaamheden speelplaats (9)werkzaamheden speelplaats (9)werkzaamheden speelplaats (9)werkzaamheden speelplaats (9)werkzaamheden speelplaats (9)

1 novemberLees verder
werkzaamheden speelplaats (8)

Langzaam krijgt de nieuwe speelplaats vorm. Duidelijk is het kasteel te zien. De ondergrond moet nog worden aangelegd. Het free-run parcour en het basketbalveld hebben eveneens vorm gekregen. Ook hier wordt de vloer nog gelegd. Tot slot zijn de werkzaamheden gericht op de tribune, die nu wordt aangeleg. 

 

werkzaamheden speelplaats (8)werkzaamheden speelplaats (8)

21 oktoberLees verder
werkzaamheden speelplaats (7)

Middels een korte update, willen wij u op de hoogte houden van de stand van zaken m.b.t. het nieuwe schoolplein.
Yalp is momenteel begonnen met de voorbereidende werkzaamheden aan het speelplein. Ze zullen als eerste de fundering voor het fort aanpakken en starten met opbouwen. In de herfstvakantie zullen de werkzaamheden gewoon doorgaan. Uiteraard zijn we benieuwd hoever de werkzaamheden zijn na de herfstvakantie. Maar dat we een gave speelplaats met veel meer uitdaging gaan terugkrijgen, dat mag duidelijk zijn!

 

werkzaamheden speelplaats (7)werkzaamheden speelplaats (7)

19 oktoberLees verder
werkzaamheden speelplaats (6)

De werkzaamheden rondom de speelplaats worden weer hervat. Op dit moment worden voorbereidingen getroffen voor de speelplaats beneden. Daarnaast wordt er verder gewerkt aan de speelplaats waar vroeger MIK was. Het project krijgt steeds meer vorm....

 

werkzaamheden speelplaats (6)werkzaamheden speelplaats (6)werkzaamheden speelplaats (6)werkzaamheden speelplaats (6)

14 oktoberLees verder
Kalender
Studiedag, 1-8 VRIJ
12 uur school uit
Zomervakantie
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren