Prikbord

Nieuws & agenda

Plaatsingswijzer PO-VO

In de bijlage vindt u de plaatsingswijzer PO-VO. Raadzaam om deze door te lezen voor de ouders van de groepen 6 - 7 - 8.

 

12 septemberLees verder
Praktische informatie

In de bijlage, vindt u het nieuwe document met praktische informatie. (Het document zoals bedoeld bij praktische informatie downloads, kunt u negeren.) 

 

11 septemberLees verder
Luizenprotocol

In de bijlage, vindt u het nieuwe document: het luizenprotocol. (Het document zoals bedoeld bij praktische informatie downloads, kunt u negeren.) Met verontschuldigingen voor het ongemak.

11 septemberLees verder
werkzaamheden speelplaats (13)

Zoals u op de foto's kunt zien, zijn de werkzaamheden van de speelplaats zo goed als afgerond. De speelplaats beneden is zo goed als klaar. De beplanting volgt nog. Binnenkort zal de volledig nieuwe speelplaats in gebruik worden genomen door de leerlingen. We wensen alle leerlingen heel veel plezier op deze super mooie speelplaats!

 

werkzaamheden speelplaats (13)werkzaamheden speelplaats (13)

werkzaamheden speelplaats (13)werkzaamheden speelplaats (13)

7 decemberLees verder
werkzaamheden speelplaats (12)

Een kleine update. Inmiddels krijgt de onderste speelplaats ook steeds meer vorm. De glijbaan, tribune andere speeltoestellen zijn geplaatst. De bestrating is al aangelegd en komende week wordt het kunstgras gelegd. 

 

werkzaamheden speelplaats (12)werkzaamheden speelplaats (12)

 

werkzaamheden speelplaats (12)werkzaamheden speelplaats (12)

25 novemberLees verder
werkzaamheden speelplaats (11)

Even een kleine update over de kleine speelplaats. Inmiddels zijn de afwateringssystemen aangelegd, en wordt begonnen met het aanleggen van de bestrating. Het werk vordert gestaag en we zien uit naar de nieuwe velden.

 

werkzaamheden speelplaats (11)werkzaamheden speelplaats (11)

werkzaamheden speelplaats (11)werkzaamheden speelplaats (11)

9 novemberLees verder
werkzaamheden speelplaats (10)

Op dit moment wordt er aan de speelplaats beneden gewerkt. Eerst zal een nieuwe afwatering aangelegd. Deels is dit al gebeurd en daarna begint het opbouwen. De velden boven hebben inmiddels hun vaste vorm al aangenomen en zijn super mooi geworden!

 

werkzaamheden speelplaats (10)werkzaamheden speelplaats (10)

4 novemberLees verder
Verlichting: AAN!

De tijd van dit seizoen brengt met zich mee, dat we in het verkeer méér zichtbaar moeten zijn. Dan doen we onder andere door het zorgen voor goede verlichting op de fiets. Goede verlichting is noodzakelijk, ook op de fietsen van de leerlingen. Daarnaast zijn de reflectoren achter op de fiets en in de banden, verplicht. Een reflector voor is zeker een must, dan word je daar ook gezien. Tot slot de kleding: vaak wordt er donkere kleding gedragen op de fiets. Dan zou er een reflecterend hesje gedragen kunnen worden zodat de fietser opvalt. En zeker bij kinderen: laat je zien in deze donkere dagen!

 

Laat je zien in het donker!!Hierdoor kun je opvallen in het donker.

Laat je zien!!Laat je zien!!

4 novemberLees verder
werkzaamheden speelplaats (9)

In de herfstvakantie is veel gedaan..., mede door het zachte weer. Hierdoor zijn de werkzaamheden opgeschoten en zijn de contouren duidelijk zichtbaar. Momenteel wordt de speelplaats beneden aangepakt en opgebroken. 

 

werkzaamheden speelplaats (9)werkzaamheden speelplaats (9)werkzaamheden speelplaats (9)werkzaamheden speelplaats (9)werkzaamheden speelplaats (9)werkzaamheden speelplaats (9)

1 novemberLees verder
Kalender
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren