Prikbord

Nieuws & agenda

Huiswerk op de website...

huiswerk maken...

De leerlingen vanaf groep 6 dienen hun huiswerk te maken. Dit huiswerk staat in Teams en sinds vandaag ook op de website voor de groepen 6, 7 en 8. In de bijlage vindt u een stappenplan om het huiswerk via de website te downloaden. 
Succes met downloaden en... het maken van het huiswerk.

21 septemberLees verder
Spreekbeurt

spreekbeurt over de Jeepspreekbeurt over de Jeep

 

Vandaag heeft Maarten uit groep 6, zijn spreekbeurt gehouden. De spreekbeurt ging over de Jeep van zijn opa. De Jeep komt uit de Tweede Wereldoorlog en is gebouwd in 1942. De auto rijdt nog steeds! Maarten heeft veel informatie gegeven in de klas. En buiten was zijn vader met de echte Jeep! Hoe mooi is dat? We hebben de motor even horen lopen en dat was een apart geluid. Heel mooi om de spreekbeurt op deze manier af te sluiten!

Wandeling...

Op donderdag 20 mei, hebben de groepen 6 een wandeling gemaakt naar de groeve van de ENCI. De hele week, en weken daarvoor, hebben de leerlingen hard gewerkt. Tevens is er kort verteld over de groeve. Daarom maakten de beide groepen een mooie wandeling en hebben ze alles goed bekeken. Een mooie afwisseling, na de lock-down, toetsen en hard werken!

ENCI groeve bekijken...ENCI groeve wordt bekeken door de groepen 6

't Pieterke 11

sportweek en Koningsdagsportweek en Koningsdag

 

 

Sponsorloop en Koningsontbijt 

28 april 2021 

Geschreven door: Charlotte, Guusje, Jan en Alex uit groep 7

 

De Sponsorloop

Een week van tevoren kreeg de hele klas een briefje mee waar je oma, tante, die ene buurvrouw, etc. een bedrag konden opschrijven om je mee te sponsoren. Natuurlijk probeerde iedereen op de dag zelf zoveel mogelijk rondjes te rennen om het schoolplein voor het goede doel (Make A Wish) en dat is gelukt! De hele school heeft 7.299 euro opgehaald. De school vierde het met een lekker ijsje en de dag kon niet meer stuk.

 

Koningsontbijt 

Wij doen deze week mee met de fit week. We begonnen vrijdag 23 april met het koningsontbijt. Iedereen had iets lekkers mee en er waren ook tompoezen en soesjes die de school had verzorgd. Alex en Jan uit groep 7 wouden een grapje uithalen bij juf Vera, waarbij ze een tompoes in haar gezicht wilden gooien. Ze hadden een plan bedacht en dat ging als volgt: Alex gooide als afleiding een tompoes in Tom zijn gezicht, daarna pakte Jan een tompoes en de juf kreeg de tompoes in haar gezicht! De juf rende achter Jan aan met een tompoes en smeet hem in zijn gezicht, gelukkig kon ze er wel om lachen!

 

Meer lezen? Kijk in de bijlage.

29 aprilLees verder
Sportweek

sportweekSportweek op school begonnen...

Basisschool St. Pieter staat deze hele week in het teken van de Fitweek. En dat is dit jaar voor het eerst. Koningsdag is de eerste dag die deze week inluidt van dit eigen bedacht evenement ter vervanging van de jaarlijkse Koningsspelen.

 

"Normaal gesproken zouden wij afgelopen vrijdag de Koningsspelen hebben gehouden, maar door alle coronabeperkingen hebben wij het dit jaar niet laten doorgaan’’, zo laat Stephanie Klomp, mede-organisator van de fitweek weten. 

Iedere dag staat in het teken van een ander thema en het thema van vandaag is ‘geestelijke gezondheid’. Woensdag ligt de focus op gezond eten, donderdag wordt er een dansles gegeven en vrijdag is er voor alle leerlingen een stormbaan georganiseerd. Door het enthousiasme van alle leerlingen en docenten zal Basisschool St. Pieter de Fitweek ieder jaar laten terugkomen.

26 aprilLees verder
Nieuwe website

Homepage nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van Kindcentrum Sint Pieter!

Neem eens een kijkje op de 'school' en 'opvang' pagina en ontdek de nieuwe functies zoals de kalender en het prikbord. Veel kijkplezier!

 

17 decemberLees verder
Kalender
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren