Onze opvang

Kindcentrum Sint Pieter biedt peuter-, buitenschoolse en tussenschoolse opvang.

Onze kindpartner MIK Kinderopvang verzorgt de peuter- en buitenschoolse opvang. De opvang tijdens het overblijven is in handen van Stichting Tussen de Middag. Tijdens de opvang is er volop ruimte om (samen) te spelen en te ontdekken, uiteraard in een veilige en betrokken omgeving die uitdaging biedt voor alle kinderen. School en opvang werken nauw met elkaar samen. 

“Het is tijd om weer een toffe dag te beleven!’’

Peuteropvang (2 - 4 jaar)

Bij peuteropvang Sint Pieter besteden we veel liefdevolle zorg en aandacht aan ieder

kind. We kijken naar de behoeften van de peuters en spelen hier met allerlei gezellige, grappige, rustige en energieke activiteiten op in. De activiteiten geven we vorm aan de hand van de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE-) methodiek ‘Speelplezier’, die peuters spelenderwijs laat kennismaken met taal en hun sociale en persoonlijke vaardigheden optimaal helpt ontwikkelen.

 

Kijk voor meer informatie op de website van het MIK

Buitenschoolse Opvang 4 - 13 jaar

Na schooltijd kunnen kinderen bij buitenschoolse opvang (BSO) Sint Pieter van alles doen:

van lekker chillen met muziek tot schilderen en van stoeien in de stoeihoek tot spelen op het schoolplein. Kinderen kunnen zelfs tijdens BSO-tijd zwemlessen volgen bij zwemschool Zenden. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om ‘even lekker niets te doen’.

 

Kijk voor meer informatie op de website van het MIK

Tussenschoolse opvang

Stichting Tussen de Middag zorgt dat het overblijven bij Basisschool Sint Pieter prettig verloopt. Het overblijfteam bestaat uit overblijfkrachten en een -coördinator. Ze houden toezicht tijdens het overblijven, organiseren activiteiten en assisteren de leerkracht tijdens de lunch. Samen zorgen ze ervoor dat de leerlingen met plezier kunnen overblijven op school. 

Ontspannen en ontwikkelen

Lekker jezelf zijn

Sport- en spelaanbod

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren